Bli med/Konfirmant i frikyrkja

Konfirmant i frikyrkja

Konfirmant 2025

Det er framleis plass til fleire 

Har du ein ungdom (2010'ar) som skal konfirmerast til neste år?
I frikyrkja kan alle delta, også om du ikkje er døypt eller er medlem her.

Ta kontakt med konfirmasjonsleiar Dag Tore, mob: 92654253, om du har spørsmål.  

Påmelding til konfirmantåret 2024/25

Informasjon om konfirmasjonsopplegget i Klepp frikyrkje

Sitat frå tidlegare konfirmantar:


Konfirmasjonsåret er det kjekkaste året eg har hatt! Me som konfirmantar og ledarar blei godt kjent, ettersom me møttes kvar veke med andakt og sosialt. Me reiste på blant anna «bli kjent døgn», «Hellig Ånd døgn» og Londonturen! Alle turane og aktivitetane var kanon-bra, men Londonturen var høydepunktet. Me blei kjent med dei andre konfirmantane og ledarane på ein annan måte, både åndeleg og sosialt. Eg anbefaler alle å konfirmere seg i Klepp Frikykje fordi dei går innom mange bra tema i andaktane og me får ein god relasjon til kvarandre og blir betre kjent med Gud Far, Jesus og Den Hellige Ånd. (Jente, 16 år)


Konfirmant i frikyrkja

Alt det sosiale i konf.tida har nok vore noko av det kjekkaste og mest lærerike øyeblikka eg har fått i mitt liv! (Gutt, 16 år)


Konfirmant i frikyrkja

Ein grunn til at ein burde velge å konfirmera seg i krikyrkja er det gode opplegget dei har, med sosialt annankvar onsdag og undervisning den andre. Dette gjer at du får eit godt forhold til både ledarane og dei andre konfirmantane. Det er gode og omsorgsfulle ledarar som sørger for at alle blir inkluderte og føler at dei er ein del av gjengen. (Jente, 15 år)


Konfirmant i frikyrkja

Det er eit år som forandrar heile livet. Faktisk di kristne tru. Det er eit år som du alltid vil savne og huske! (Gutt, 15 år)


Sjekk også ut facebooksida

Les meir og meld deg på her!

Powered by Cornerstone